Maak de zelfgemaakte currypasta door sjalotten, knoflook, citroengras, groene peper, gember, garam masala, kurkuma en limoensap en -rasp in een vijzel te doen en fijn te malen tot een gladde massa. Als je geen vijzel hebt kun je ook een keukenmachine gebruiken. Breng op smaak met zout.
Kneed het kippengehakt, de geraspte courgette, het ei en de lente-uitjes in een mengkom en voeg je currypasta toe. Breng op smaak met zout (het mengsel is vrij nat).
Vorm er 10 miniatuurburgerlapjes van en leg ze 30 minuten in de koelkast om een beetje op te stijven.
Verhit wat olie in een koekenpan en bak de miniburgers licht goudbruin, gaar en knapperig.
Serveer met het naanbrood, yoghurt, limoen en verse koriander.
Lekker met Lowlander 0,3% I.P.A.
NON-ALC I.P.A.
Botanisch gebrouwen alcoholvrije I.P.A. met mango, kardemom & sinaasappelschillen. Verfrissende tonen van mango & sinaasappel met een aangenaam bittertje.
Soort: I.P.A.
Brengt licht pittige curry's in balans en complementeert zoet-pittige Aziatische gerechten.
Normale prijs
€29,88
Normale prijsAanbiedingsprijs
€29,88
Eenheidsprijs/ per
Aanbieding
BINNENKORT TERUG
Inclusief btw.
Een selectie kiezen resulteert in het geheel verversen van de pagina.