Misschien ken je onze bieren al, maar heb je ons diverse team al ontmoet? Hoewel we van verschillende achtergronden komen, zijn er twee dingen die ons samenbrengen: een ‘Beuken gek!’ mentaliteit en een grote passie voor alles wat met smaak te maken heeft. Benieuwd naar wie we zijn? Leer ons beter kennen door onze persoonlijke favoriete botanicals.
 • Frederik

  CHIEF BOTANICAL OFFICER
  Mijn favoriete botanical is brandnetel, omdat ik scherp en (Nederlands) direct ben en graag denk dat ik een doelgericht plan heb. Maar laat de pittige steek van de brandnetel je alsjeblieft niet afschrikken, want ik heb ook een zachte kant die, over het algemeen, iedereen wil helpen om zich goed te voelen. Oh, en ik maak ook een geweldige soep.

 • Stefan

  COUNTRY MANAGER NL

  Mijn favoriete botanical is basilicum. Naast dat het de belangrijkste smaakversterker is van een van mijn favoriete cocktails, heeft dit kruid nog een aantal andere positieve eigenschappen. Basilicum geeft je zelfvertrouwen en heel veel energie. Het heeft een verfrissend effect op de geest en het zorgt voor kleur, aroma en karakter in gerechten en drankjes.

 • Melanie

  OPERATIONS MANAGER

  Ik vergelijk mezelf met een artisjok (bloem). Op het eerste gezicht lijkt ik misschien een beetje gesloten en misschien een beetje stijf, maar laag voor laag zie je steeds meer. Als je een artisjok laat doorgroeien, ontwikkelt hij zich tot een prachtige bloem, die je hopelijk kan vergelijken met mijn uiteindelijke ontwikkeling bij Lowlander.

 • ROLF

  SUPPLY CHAIN MANAGER

  Toen ik in de Dominicaanse Republiek woonde, werd ik meneer Chinola genoemd - omdat ik elke dag een passievrucht at, dus het is de passievrucht voor mij. Een heerlijke zoetzure vrucht met eindeloze culinaire mogelijkheden (ook in bier!) en natuurlijk een mooie klimplant met prachtige bloemen.

 • Anna

  HEAD OF HORECA

  De botanische munt is mijn dubbelganger. Munt heeft niet veel nodig om heel snel en overal te bloeien. Als je niet oplet, zal het zich door je kruidentuin verspreiden. Een vrije en enthousiaste plant, net als ik, die je af en toe moet afremmen.

 • Sam

  JR. ACCOUNT MANAGER

  Sinaasappelschil zou mijn favoriete botanical zijn, voornamelijk gebruikt om de smaken van elk drankje te accentueren. Sinaasappels weerspiegelen mijn karakter; ze zijn vrolijk door hun kleur en meestal zoet, maar kunnen scherp van smaak zijn, afhankelijk van wat je ermee doet. Een sinaasappel doet me ook denken aan zomerse zonsondergangen, en wie houdt daar niet van?

 • Tom

  CREATIVE DESIGNER

  Ik denk meteen aan kaneel. Een mooie aanvulling op alles wat hartig en zoet is, en het kan ook de hoofdrol spelen met zijn flair en impact. Natuurlijk voeg ik als creatieve ontwerper bij Lowlander een beetje pittigheid toe aan mijn rol, en niet te vergeten dat kaneel ooit waardevoller was dan goud!

 • Bob

  SALES AMSTERDAM
  Natuurlijk had je verwacht dat ik hibiscus zou kiezen. Maar als geboren en getogen inwoner van IJmuiden, moest ik kiezen voor een zeeproduct. Lamsoor is mijn favoriet. Het is zout, lichtjes pikant en heeft mooie aardse spinazie-tonen. Geweldig om mee te koken! Probeer eens een citroenrisotto met garnalen en lamsoor. Eet smakelijk!

 • Tom

  KEY ACCOUNT MANAGER & SALES AMBASSADOR

  Gember is de botanical waarmee ik mezelf zou vergelijken. Een ongelooflijk hippe en trendy smaak! Genoeg gezegd Haha! Een pittige botanical die voor sommige mensen een beetje te veel kan zijn. Het is echter ook een botanical die op elk moment en overal kan worden gebruikt. En vanwege de kenmerkende smaak weet je precies wat je er aan hebt.

 • Robin

  SALES ROTTERDAM
  Mijn favoriete botanical is de rode peper. Het is niet alleen een smakelijke, veelzijdige botanical, maar het staat ook voor warmte en kracht - wat bij mij past! Ik houd ervan om een warme omgeving te creëren terwijl ik alles geef. En last but not least: als ik er te veel van eet, begin ik er ook zo uit te zien :-).

 • Wouter

  OPERATIONS & SALES SUPPORT

  Mijn favoriete botanical is eucalyptus, bekend om zijn geneeskrachtige kenmerken en zijn sterke verfrissende smaak. Het is al eeuwenlang een kruidengeneesmiddel en wordt momenteel gebruikt in zuigtabletten voor keelpijn. Net als eucalyptus sta ik altijd klaar om anderen te helpen en verfrissing te bieden!

 • Sowady

  CHIEF EXPLORER OFFICER

  Toen ik een kind was, at ik rauwe gember en... vond het geweldig! De pittigheid bracht tranen in mijn ogen! Geen wonder dat het mijn favoriete botanical is. Tegenwoordig gebruik ik gember uitgebreid om mijn favoriete gerechten en drankjes op smaak te brengen en te kruiden. En het is ook een geweldig middel voor allerlei dingen.

 • Jordan

  FINANCE MANAGER

  De eerste botanical die me te binnen schiet, is rozemarijn. Ik vind het zo'n veelzijdig kruid dat veel gunstige eigenschappen heeft en ook goed combineert met (Lowlander) gin en eten! Rozemarijn brengt altijd herinneringen terug aan maaltijden met mijn familie.

 • Esmee

  STAGIAIRE SALES SUPPORT

  Kaneel is mijn favoriete botanical en de botanical waarmee ik mezelf het meest associeer. Het past goed bij zoete en hartige gerechten en kan een verrassende smaak aan een gerecht toevoegen. Kaneel is een warme specerij en staat voor een gezellige herfst, wat ook mijn favoriete seizoen is.

 • Sanne

  STAGIAIRE SALES RETAIL

  Cacao is het belangrijkste ingrediënt van een van mijn favoriete lekkernijen, namelijk chocolade, dus daarom is het mijn favoriete botanical! Het kan worden gecombineerd met tal van andere botanicals om de smaak te verbeteren, wat het zeer veelzijdig maakt. Cacao stimuleert zelfs je stemming, wat een goede reden is om veel chocolade te eten, toch?