LOWLANDER PLUKFEEST '24 OP 6 EN 7 JANUARI IN LOWLANDER BOTANICAL BAR & RESTAURANT

LOWLANDER PLUKFEEST '24 OP 6 EN 7 JANUARI IN LOWLANDER BOTANICAL BAR & RESTAURANT

Ieder jaar belanden er na de feestdagen miljoenen kerstbomen op de hoek van de straat. En dat is zonde. Niet alleen van die mooie boom, maar ook van zijn potentiële smaak. De sparrennaalden zitten namelijk vol citrustonen en een heerlijk warme, feestelijke geur. Wij verzamelen bomen, plukken de naalden en brouwen er onze Winter I.P.A. (0.3 en 5%) van.

Omdat we dit grootse succes graag doorzetten tovert ons Lowlander Botanical Bar & Restaurant op zaterdag 6 en zondag 7 januari '24 om tot inleverpunt en plukparadijs van kerstbomen. Dus, wil je kerstbomen een goed 'tweede leven' geven - kom ze dan brengen. Bij elk gevuld glas sparrenaalden krijg jij een lekker koud bier - win, win als je het ons vraagt. DRAAG JE NAALDJE BIJ
We redden natuurlijk het liefste alle kerstbomen, maar om onze ongeëvenaarde kwaliteit en smaak te behouden brouwen we de Winter I.P.A. alleen met naalden van De Spar, Den, en Zilverspar.

CONDITIE
Zorg ervoor dat de boom in goede conditie verkeerd een kluit heeft, biologisch en vrij van pesticiden (chemische middelen) én dat-ie in een rookvrije ruimte heeft gestaan.

ONBRUIKBARE BOMEN
Niet alle bomen zijn geschrikt om te eten en drinken. De Taxus en Larix zijn giftig net als bomen die zijn bewerkt met spuit-sneeuw of brand vertragende spray.

Het programma
zaterdag 6 en zondag 7 januari '24
van 10:00 - 17:00

10:00 - 12:00 uur voor de kleine plukkers:
krijg voor elk geplukt glas met sparrenaalden, warme choco met slagroom en een Lowlander kleurplaat.

Geen zin om te sjouwen? Pluk thuis en neem een zak vol naalden mee!

Locatie
Lowlander Botanical Bar & Restaurant - Gedempt Hamerkanaal 201 - AmsterdamBack