FRIS & SUIKERARM ALTERNATIEF OP FRISDRANK: LOWLANDER BROUWT BOTANISCHE SODA’S IN 3 NIEUWE SMAKEN

FRIS & SUIKERARM ALTERNATIEF OP FRISDRANK: LOWLANDER BROUWT BOTANISCHE SODA’S IN 3 NIEUWE SMAKEN

LOWLANDER LANCEERT EEN VOLWASSEN ALTERNATIEF OP EEN FRISDRANK DIE NIET ALLEEN BETER SMAAKT, MAAR OOK BETER VOOR JE IS

Lowlander botanical soda’s
Bierbrouwer Lowlander brouwt al jaren met kruiden, specerijen en vers fruit, ofwel botanicals. Het assortiment bier, met ook een natuurpositieve gin, is per 1 januari 2023 aangevuld met botanische soda’s. De ingrediënten in de Lowlander botancial soda’s worden gebrouwen om zo de ware smaken van vers fruit, kruiden en specerijen natuurlijk te kunnen laten spreken, wat ervoor zorgt dat het niet nodig is om suiker toe te voegen. De soda’s bevatten dus geen toegevoegde smaak- en kleurstoffen, conserveermiddelen en zijn suikerarm met minder dan 12 kcal per 100 ml. De Lowlander botanical soda’s worden gelanceerd in de smaken Ginger & Yuzu, Blood Orange & Bergamot en Rhubarb & Lavender.

Ginger & Yuzu is spicy en levendig, Blood Orange & Bergamot is de frisse van het stel, en Rhubarb & Lavender is bloemig en bold. De soda’s zijn gebotteld in blik in plaats van ‘single use’ flessen, waardoor ze beter gerecycled kunnen worden en bovendien voor minder uitstoot zorgen. Dit draagt bij aan de Nature Positive missie van Lowlander.

Lowlander botanical soda’s:
- Fris en smaakvol aroma van botanische ingrediënten
- Geen toegevoegde smaak- en kleurstoffen
- Geen toegevoegde suikers
- Minder dan 12 kcal per 100 ml
- Bevatten geen alcohol

Lowlander botanical soda’s zijn te koop via Dorstlust en de webshop van Lowlander vanaf €1,75 (330 ml blik).

Go Dry, Not Thirsty
De Lowlander botanical soda’s zijn een geloofwaardig alternatief voor non-alcoholische dranken. Of je nu meedoet aan Dry January of je bewust onthoudt van alcohol; ‘mindful drinking’ is belangrijk voor de Nederlandse consument. Lowlanders Chief Botanical Officer Frederik Kampman: “Als botanisch brouwer hebben we het vanaf het begin onze missie gemaakt om een breed scala aan alcoholvrije alternatieven aan te bieden.” Het no- assortiment van Lowlander bestaat naast de nieuwe botanical soda’s uit de non-alcoholische bieren 0.00% Wit, Non-Alc I.P.A., Non-Alc Organic Blonde Ale, Non-Alc Cool Earth Lager, Non-
Alc Tropical Ale en Non-Alc Winter I.P.A. Lowlander vormt hiermee het grootste non-alcoholische assortiment van de onafhankelijke Nederlandse brouwers.

Terug