RED DE POMPOEN. BEVRIJD HET BIER.

RED DE POMPOEN. BEVRIJD HET BIER.

Lowlander lanceert een frisse nieuwe kijk op herfstbieren met de lancering van de afvalbesparende Pumpkin Weizen op tijd voor het truienweerseizoen.

RED DE POMPOEN. BEVRIJD HET BIER.

Heb medelijden met de arme pompoen – helemaal rijp en klaar, alleen om afgewezen te worden omdat hij er niet perfect uitziet, of uitgesneden voor Halloween en weggegooid. We zeggen, zeggen nee tegen voedselverspilling en pompoenmishandeling. En zeg ja tegen onze verfrissende Pumpkin Weizen, gebrouwen met maffe pompoen en pittig gekruide sinaasappel. Het is verwarmend en helder, niet te rijk of zwaar - perfect om van te nippen op een koele, frisse dag.

 

HERFST INSPIRATIE

Niets signaleert de komst van de herfst zo goed als de terugkeer van Bokbieren en Pumpkin Ales. De perfecte combinatie voor een frisse, koudere dag, maar de meeste zijn rijk en zwaar zoet. Prima voor één, maar niet iets om tijdens het herfstseizoen keer op keer naar terug te keren. Daarom combineerden we precies de juiste hoeveelheid smaken (leftover pompoen, verse sinaasappelschillen en een vleugje gember, kaneel & kardemom) met de heldere en pittige frisheid van een witbier in Weizen-stijl. We denken dat dit het beste van beide werelden is. Het perfecte niet-te-zoete, maar toch ongelooflijk drinkbare bier om het warme truien seizoen op te fleuren.

 

BESPAAR POMPOENEN

We houden van smaak en haten verspilling. Zoals de 39% buitenbeentjes die door een verkeerde vorm, maat of kleur nooit in de winkel komen. Of de 95% van de Halloween-pompoenen die worden weggegooid en vervolgens hun weg vinden naar stortplaatsen, waar ze broeikasgasemissies genereren die bijdragen aan de opwarming van de aarde. Eng (en niet op een leuke manier)! Dus we zijn op een missie om de pompoen te redden, door die te gek te gebruiken voor de supermarkten om onze pittige Pumpkin Weizen te maken.

Terug