LOWLANDER LANCEERT UNIEK KOOKBOEK - EET EN DRINK JE KERSTBOOM

LOWLANDER LANCEERT UNIEK KOOKBOEK - EET EN DRINK JE KERSTBOOM

Amsterdam, december 2020 - Je kerstboom weggooien na de feestdagen? Dat is geen optie als je het botanische brouwer Lowlander vraagt. Na het brouwen van hun Winter I.P.A. met sparrennaalden verkregen van weggegooide kerstbomen, roept het Nederlandse biermerk nu iedereen op om ermee te gaan koken in plaats van ze weg te gooien. Maak van je kerstboom een ware traktatie op het bord én in het glas.

Eet & drink je kerstboom
Wist je dat de naalden van je kerstboom vol smaak en karakter zitten? In Scandinavië worden sparrennaalden al tientallen jaren gebruikt in de keuken; een waardevol botanisch ingrediënt. Met dit boek biedt botanisch brouwer Lowlander meer dan 20 heerlijke vegetarische recepten om je kerstboom te eten en te drinken.

Van basisrecepten als sparrennaaldenboter en -jam tot feestelijke voor- en hoofdgerechten, zoete desserts en de lekkerste drankjes. Geniet van geroosterde bieten met aardpeer en beurre-boom, of proef knolselderij-steaks Wellington met sparrennaald hollandaisesaus. Van spritsen tot scroppino's; je kerstboom smaakte nog nooit zo goed! Het boek geeft ook handige tips over welke kerstbomen eetbaar zijn en hoe je de sparrennaalden kunt plukken en bereiden voor gebruik in de recepten.

Het kookboek 'Eet en drink je kerstboom' is het perfecte cadeau voor de feestdagen en is dit najaar verkrijgbaar bij onder andere De Bijenkorf, geselecteerde retailers en de Lowlander webshop.

Terug